Které regiony v ČR se nejrychleji vzpamatovaly z COVIDu pro investice do nemovitostí?
Zajímalo by mě, jak na tom vlastně jsou různé regiony v České republice po pandemii COVIDu, pokud jde o investice do nemovitostí. Slyšel jsem, že některé oblasti se z krize dostaly rychleji než jiné a nevím, kde hledat informace o tom, které regiony jsou teď nejatraktivnější pro investory. Je jasné, že Praha je vždycky na vrcholu, ale co menší města nebo dokonce vesnice? Mám pocit, že lidé začali víc investovat do nemovitostí mimo velká města, protože ceny v Praze šly dost nahoru. Jaké regiony podle vás zažívají boom a kde se dá očekávat, že ceny nemovitostí porostou? Taky by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s investicemi v některých konkrétních oblastech – třeba Jihočeský kraj nebo Moravskoslezský kraj? Myslím si, že i Karlovarský kraj by mohl mít potenciál. Můžete mi doporučit nějaké konkrétní lokality nebo projekty, které by mohly být zajímavé? A co říkáte na aktuální trend s pracovními místy a dojížděním – ovlivňuje to nějak poptávku po nemovitostech v určitých regionech? Rád bych slyšel názory a zkušenosti ostatních, abych měl lepší přehled o situaci na trhu s nemovitostmi po COVIDu.