Budoucnost NFT: Co nás čeká?
Zajímalo by mě, jak vidíte vývoj NFT v nadcházejících letech. Mám na mysli, jestli si myslíte, že se z NFT stanou běžnou součástí našeho života, nebo to bude jen další módní vlna, která brzy opadne? V poslední době jsem si všiml, že se o NFT mluví čím dál víc v souvislosti s uměním, herním průmyslem a dokonce i s realitami. Ale co to vlastně všechno znamená pro budoucnost investic? Myslíte si, že se NFT vyvinou v něco, co bude mít trvalou hodnotu, nebo je to spíš riskantní spekulace? Jaké jsou vaše názory na regulace kolem NFT? Může to ovlivnit jejich popularitu a dostupnost pro běžné investory? Mám také pocit, že technologie blockchainu a decentralizovaných financí tu hrají klíčovou roli. Jak moc si myslíte, že se zvýší jejich přijetí v mainstreamu? A co myslíte, jakým způsobem může NFT ovlivnit způsob, jakým kupujeme a prodáváme digitální obsah? Je možné, že za pár let budeme mít NFT v každém aspektu našeho života, nebo si je uchovají jen úzké skupiny nadšenců? Rád bych slyšel různé názory a pohledy na toto téma. Jaké máte zkušenosti nebo předpovědi ohledně budoucnosti NFT?