Jak mám začít investovat do kryptoměn v roce 2025?
Zajímám se o investování do kryptoměn a chtěl bych se zeptat, jak bych měl začít v roce 2025. Mám pocit, že ten trh je teď dost rozbouřený a já vlastně vůbec nevím, kde začít. Je lepší podívat se na nějaké konkrétní kryptoměny, nebo je dobré investovat do širšího portfolia? Jaké platformy jsou teď nejvíc doporučované pro nováčky? Někdo mi říkal, že by bylo fajn mít nějaké znalosti o technologiích jako blockchain, ale já tomu moc nerozumím. Myslíte si, že musím mít předchozí zkušenosti s investováním, nebo mohu začít hned? Taky by mě zajímalo, jakým způsobem sledovat vývoj cen a co dělat v případě propadů. Je dobré držet kryptoměny dlouhodobě, nebo je lepší s nimi obchodovat častěji? A co bezpečnost? Jak se chránit před hackery a podvodnými projekty? Je potřeba mít nějakou speciální peněženku na kryptoměny, nebo stačí něco základního? Doufám, že mi poradíte, protože se v tom zatím vůbec nevyznám a nechci udělat chyby. Rád bych věděl i o nějakých zdrojích informací, kde se dá najít spolehlivé analýzy a tipy na investice. Děkuju všem za pomoc!