Co bych měl dělat před halvingem bitcoinů, abych na tom vydělal?
Zajímá mě, co všechno bych měl zvážit a udělat před blížícím se halvingem bitcoinů, abych mohl co nejvíc profitovat. Mám pocit, že je to důležitý okamžik pro trh a slyšel jsem, že může výrazně ovlivnit cenu. Jaké strategie byste doporučili? Myslíte si, že je dobré nakoupit víc bitcoinů teď, nebo počkat na nějaké konkrétní signály? Jak se obvykle chovají trhy před halvingem, a jak dlouho bych měl držet investice po halvingu? Co třeba sledovat ohledně sentimentu na trhu a zpráv, které by mohly mít vliv na cenu? A co když se situace na trhu změní? Je lepší mít nějakou rezervu v jiných altcoinech nebo stablecoinech? Jak se vůbec připravit na případné výkyvy ceny, které mohou nastat před a po halvingu? Určitě by mě zajímalo i vaše názory na analýzu trhu a různé ukazatele, které by mohly naznačovat budoucí pohyby. Kdo má zkušenosti s tím, jak správně načasovat nákupy a prodeje v souvislosti s halvingem? Jak se liší přístupy k dlouhodobému investování oproti rychlému obchodování v této fázi? Rád bych znal vaše myšlenky a tipy na to, jak maximalizovat zisky při této příležitosti.