Co dělat, když cena mé kryptoměny hodně klesla?
Mám takový problém, který mě teď dost trápí. Investoval jsem do kryptoměn a teď, když se na to dívám, vidím, že cena mé investice hodně klesla. Přišel jsem o slušnou částku a začínám dost panikařit. Četl jsem různé články a názory, ale stále nevím, co mám vlastně dělat. Mám prodat, nebo se snažit vydržet a doufat, že se to zlepší? V poslední době je tolik volatility na trhu s kryptoměnami a já už si nejsem jistý, co je správné rozhodnutí. Měli byste mi doporučit nějakou strategii? Zajímal by mě také názor na HODL. Je to stále dobrý přístup v takovýchto situacích? A co ti, kteří se snaží marketovat a čekat na vhodný čas pro prodej? Kolik času bych měl ještě čekat na potenciální vzestup? Nebo je lepší teď prodávat a vyhnout se dalším ztrátám? A co když se situace ještě zhorší? Jaké faktory bych měl sledovat, abych lépe porozuměl vývoji cen kryptoměn? Můžete mi doporučit nějaké spolehlivé zdroje informací, abych mohl být lépe informovaný a neučinil špatné rozhodnutí? Opravdu ocení každou radu nebo zkušenost, protože momentálně cítím velký stres a nevím si rady.