Charts.cz/Fórum/Nové DeFi tokeny s velkým potenciálem?

Nové DeFi tokeny s velkým potenciálem?

Nedávno se mi dostalo do rukou několik informací o zajímavých projektech v oblasti decentralizovaných financí. S tím, jak rychle se svět kryptoměn vyvíjí, mě napadlo, jestli byste mi mohli doporučit nějaké nové DeFi tokeny, které by mohly mít opravdu velký potenciál. Sleduji trhy a vím, že je spousta nových projektů, které slibují revoluci ve způsobu, jakým půjčujeme, investujeme nebo obchodujeme s aktivy. Zajímá mě, jestli máte nějaké tipy na konkrétní tokeny, které se nedávno objevily a které by mohly být dobrou příležitostí pro investory. Jaké projekty považujete za ty s největšími šancemi na úspěch? Myslíte si, že je dobré zaměřit se na tokeny, které jsou právě na začátku svého vývoje a mají přitažlivé whitepapery a silné týmy? Rád bych slyšel vaše názory na to, co teď frčí v DeFi světě a zda existují nějaké konkrétní projekty, které byste doporučili sledovat. Děkuji za jakékoli tipy či rady!

146 slov
1.5 minut čtení
23. 2. 2023
Jana Kopecká
Jana Kopecká

V poslední době se objevilo pár nových DeFi tokenů, co by mohly mít velký potenciál. Třeba projekty jako Lido Finance nebo Aavegotchi se snaží vylepšit staking a decentralizované půjčování. Zatímco Lido si drží solidní pozici díky liquid stakingu, Aavegotchi kombinuje NFT s DeFi a mohlo by to zaujmout širší publikum.

Další věc, co sleduju, jsou protokoly zaměřené na cross-chain operace. Tady se mi líbí Multichain (dřív Anyswap), má solidní tým a spoustu partnerství. Když jsi zmínil whitepapery, tak rozhodně koukni na to, co mají tyhle projekty naplánováno do budoucna. Hlavně se soustřeď na týmy – když mají dobrou reputaci, je větší šance, že projekt opravdu dotáhnou do konce.

A jo, být na začátku vývoje nese riziko, ale taky velké odměny. Je dobré sledovat nové tokeny a jejich vývoj. Měj oči otevřené, trh se mění rychle.

134 slov
1.3 minut čtení
9. 3. 2023
Kamila Králová
Kamila Králová

Jasně, v DeFi se teď děje spousta zajímavých věcí. Třeba projekt jako je Lido Finance nabírá na popularitě, protože nabízí staking pro ETH a další tokeny. Potom je tu třeba AAVE, co má silné základy a pořád inovuje. Novější projekty jako je Arbitrum nebo Optimism se snaží zrychlit transakce a snižovat poplatky, což by mohlo být zajímavé v budoucnu. Určitě sleduj i zkSync, mají skvělý tým a technologie. A nezapomeň na DEXy jako Uniswap nebo SushiSwap, ty pořád dominují trhu. Je fajn dívat se na projekty s dobrým whitepaperem a aktivním týmem, ale bacha na FOMO – vždycky si udělej vlastní průzkum. V DeFi to hodně letí, tak si dej pozor a investuj opatrně.

114 slov
1.1 minut čtení
28. 7. 2023
Miroslava Vítková
Miroslava Vítková