Jaké DeFi projekty budou nejlepší investice v roce 2025?
Vzhledem k tomu, jak rychle se svět decentralizovaných financí vyvíjí, je těžké předpovědět, které projekty budou za dva roky na vrcholu. Mám pocit, že velký boom DeFi stále ještě čeká. Co si myslíte? Které projekty by mohly být silné kandidáty na investice v roce 2025? Je tu nějaký konkrétní projekt, který vás zaujal nebo o kterém jste slyšeli zajímavé zprávy? Já jsem slyšel o několika, ale nejsem si jistý jejich potenciálem. Myslíte si, že stávající projekty jako Uniswap nebo Aave budou mít stále místo na trhu, nebo se objeví něco úplně nového, co je nahradí? Také mě zajímá, jak moc by mohly ovlivnit regulace v oblasti kryptoměn a zda by to mohlo změnit landscape DeFi. Jaké jsou vaše názory na budoucnost liquidity mining a yield farming? Myslíte si, že to bude stále atraktivní způsob, jak generovat pasivní příjem? A co NFT v kontextu DeFi? Vidíte nějakou synergii mezi těmito dvěma světy? Rád bych věděl, co si myslíte o těchto tématech a co byste doporučili jako potenciální investici do DeFi na rok 2025.