Charts.cz/Fórum/Jaké DeFi projekty budou nejlepší investice v roce 2025?

Jaké DeFi projekty budou nejlepší investice v roce 2025?

Vzhledem k tomu, jak rychle se svět decentralizovaných financí vyvíjí, je těžké předpovědět, které projekty budou za dva roky na vrcholu. Mám pocit, že velký boom DeFi stále ještě čeká. Co si myslíte? Které projekty by mohly být silné kandidáty na investice v roce 2025? Je tu nějaký konkrétní projekt, který vás zaujal nebo o kterém jste slyšeli zajímavé zprávy? Já jsem slyšel o několika, ale nejsem si jistý jejich potenciálem. Myslíte si, že stávající projekty jako Uniswap nebo Aave budou mít stále místo na trhu, nebo se objeví něco úplně nového, co je nahradí? Také mě zajímá, jak moc by mohly ovlivnit regulace v oblasti kryptoměn a zda by to mohlo změnit landscape DeFi. Jaké jsou vaše názory na budoucnost liquidity mining a yield farming? Myslíte si, že to bude stále atraktivní způsob, jak generovat pasivní příjem? A co NFT v kontextu DeFi? Vidíte nějakou synergii mezi těmito dvěma světy? Rád bych věděl, co si myslíte o těchto tématech a co byste doporučili jako potenciální investici do DeFi na rok 2025.

172 slov
1.7 minut čtení
6. 5. 2024
Eva Kopalová
Eva Kopalová

Když mluvím o DeFi, tak si myslím, že Uniswap a Aave určitě zůstanou důležitý hráči, ale kdo ví, co se objeví nového. Přijde mi, že s tím boomem a více regulacemi to bude hodně závislé na tom, jak si s tím projekty poradí. Hlavně ty, co se zaměřují na bezpečnost a dodržování pravidel. Zaujalo mě třeba Lido nebo Curve Finance, tam vidím potenciál, protože se zaměřují na staking a likviditu. Co se týče yield farmingu a liquidity miningu, tak to může mít pořád smysl, ale s tím narůstajícím tlakem regulací to může být jinak. A pak je tu otázka NFT v DeFi – myslím, že spojení mezi těmito světy je reálné, třeba v oblasti tokenizace aktiv nebo jako zajištění pro půjčky. Je to všechno nesmírně dynamické a je dobré sledovat trendy a novinky.

133 slov
1.3 minut čtení
8. 12. 2024
Šárka Jonášová
Šárka Jonášová

Když se podíváš na DeFi, já bych se zaměřil na projekty, co už mají nějakou historii a komunitu. Uniswap a Aave se mi zdají jako jistota, ale je pravda, že trh je nevyzpytatelný a může přijít něco nového. V poslední době jsem slyšel o projektech jako MakerDAO a Curve Finance, co by mohly pořád růst. Co se týče regulací, to určitě zamíchá kartami, ale myslím, že některé projekty se s tím vypořádají lépe než jiné. Liquidity mining a yield farming budou asi pořád populární, ale lidi budou hledat i nové způsoby, jak generovat příjem. A k NFT - tam vidím taky potenciál v kombinaci s DeFi. Ty synergie by mohly tvořit zajímavé příležitosti. Takže pokud investovat, drž se zavedených projektů a sleduj novinky.

123 slov
1.2 minut čtení
24. 10. 2024
Michaela Veselá
Michaela Veselá