Měl bych teď prodávat kryptoměny, nebo počkat na lepší čas?
Zdravím všechny, mám dilema ohledně svých kryptoměn a potřebuji váš názor. Sleduju trh s kryptoměnami už nějakou dobu a poslední týdny jsou docela divoké. Ceny skáčou nahoru a dolů jako na horské dráze a já se ptám, jestli by bylo rozumné teď prodat, nebo jestli bych měl počkat na případné zvýšení hodnoty. Mám nějaké bitcoiny a ethery, které jsem koupil před několika měsíci, a přemýšlím o tom, jestli neudělám chybu, když je prodám teď, když je to aktuálně nad průměrem. Ale zase mám v hlavě myšlenku, že by mohly jít ještě výš. Co si o tom myslíte? Určitě sledujete trendy a novinky z trhu – je tu nějaký signál nebo indikátor, který by mohl napovědět, zda čekat na lepší čas? Může se vyplatit investice do jiných altcoinů místo rychlého prodeje? A co takhle situace s regulacemi – může to mít vliv na cenu? Vždycky se říká, že jít proti proudu může být riskantní, ale co když je teď ten správný čas na akci? Jaké máte zkušenosti s načasováním prodeje v minulosti? Díky moc za jakékoli tipy nebo názory!