Jak poznám, že je momentálně dobrá příležitost pro DeFi investice?
Zajímalo by mě, jak vlastně poznat, kdy je ten pravý čas investovat do DeFi projektů. V poslední době se to totiž zdá být velmi populární téma a všichni kolem mě mluví o tom, jak se DeFi vyplácí. Ale jak mám vědět, jestli zrovna teď není příležitost vhodná? Jaké signály bych měl sledovat? Myslím tím nejen aktuální ceny tokenů, ale i celkovou situaci na trhu, trendy a novinky. Co třeba pozorovat v komunitě nebo na sociálních sítích? Jak moc důležité jsou zprávy o regulaci a partnerství projektů? Existují nějaké konkrétní ukazatele, které mi pomohou udělat lepší rozhodnutí? A co sentiment a nálada na trhu? Je to vůbec spolehlivý faktor, nebo se tím nemám příliš zabývat? Jak se dozvím více o projektech, které stojí za investici a jak rozpoznám ty, které by mohly být jenom pump and dump schémy? Taky by mě zajímalo, jestli jsou nějaké nástroje nebo platformy, které by mi mohly pomoci analyzovat potenciál různých DeFi projektů. Možná existují i nějaké zkušenosti ostatních investorů, které bych mohl vzít v úvahu. Jak moc si myslíte, že je důležité sledovat vývoj konkrétních protokolů a jakým způsobem to může ovlivnit mé rozhodování? Kdy je ideální čas vstoupit a kdy naopak radši počkat? Vím, že trh s kryptoměnami je hodně volatilní a může se rychle měnit, ale potřebuju nějaký základní rámec pro orientaci. Co si o tom myslíte?