Kdy je nejlepší čas začít investovat do DeFi?
Slyšel jsem hodně o decentralizovaných financích a o tom, jak mohou změnit způsob, jakým lidé investují. V poslední době se mi dostalo do uší, že DeFi nabízí spoustu příležitostí pro ty, kdo chtějí investovat, ale nejsem si úplně jistý, kdy je ten nejlepší čas do toho vstoupit. Je to něco jako investice do kryptoměn, kde je důležité mít správný timing? Zajímal by mě názor zkušenějších investorů na to, jestli je lepší investovat teď hned, nebo počkat na nějaký konkrétní moment v budoucnosti? Taky bych rád věděl, jestli existují nějaké signály nebo ukazatele, podle kterých bych mohl zhodnotit vhodnost doby pro investici. Je také dobré mít na paměti nějaké trhy nebo projekty v rámci DeFi, které by mohly být zajímavé? Přemýšlím třeba o likviditních poolách nebo yield farmingu – má smysl začít s těmito strategiemi teď, nebo bych měl počkat na stabilnější podmínky? A co se týče rizik – jak moc by mělo ovlivnit rozhodnutí o tom, kdy investovat? Bylo by super, kdyby někdo mohl sdílet zkušenosti s tímto tématem alebo doporučit nějaké zdroje informací, které bych mohl sledovat. Děkuji!