Co bych měl vědět předtím, než diverzifikuji své portfolio o kryptoměny a NFT?
Zajímá mě, co všechno bych měl zvážit, než se rozhodnu přidat do svého investičního portfolia kryptoměny a NFT. Slyšel jsem, že kryptoměny jsou velmi volatilní a můžou mít obrovské výkyvy ceny, ale zároveň slyším o některých úspěšných investorech, kteří na tom vydělali. Jaké jsou klíčové faktory, které bych měl mít na paměti? Měl bych se podívat na konkrétní projekty nebo platformy, kde tyto digitální aktiva nakupuji? A co vlastně NFT? Je to opravdu dobrý způsob, jak investovat, nebo je to spíš bublina? Jaké jsou rizika spojená s investováním do těchto nových technologií? Mám se bát podvodů nebo ztráty peněz? Také by mě zajímalo, jestli je lepší začít s menšími částkami a postupně zvyšovat investice, když získám více zkušeností. Jaký je vlastně rozdíl mezi různými kryptoměnami a jak si vybrat tu správnou? V neposlední řadě, jak zabezpečit své investice v kryptoměnách a NFT? Je něco, co bych měl vědět ohledně daňových povinností při obchodování s těmito aktivy? Děkuji za jakoukoli radu alebo tipy!