Co dělat, když investice do NFT klesne na hodnotě?
Zajímalo by mě, co vlastně dělat, když se naše investice do NFT propadne na hodnotě. Měl jsem nějaké digitální umění, které jsem koupil za slušnou částku, ale teď to vypadá jako zoufalství. Vůbec nevím, jestli je lepší to rychle prodat a ztratit tak méně, nebo počkat, jestli se situace zlepší. Je vůbec možné, že by se hodnota těchto NFT ještě někdy vrátila? Jak dlouho obvykle trvá, než se trh s NFT stabilizuje? A co vlastně ovlivňuje cenu těchto digitálních aktiv? Myslíte si, že má smysl investovat do nových projektů v oblasti NFT, nebo bych měl raději sledovat trh a čekat na další příležitosti? Mám také obavy, že bych mohl udělat špatné rozhodnutí a skončit s investicí, která už nikdy neporoste. Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto typem investic? Jak reagujete na poklesy hodnoty? Dříve jsem slyšel o strategii HODL, ale teď nevím, jestli to platí také pro NFT. Co bych měl zvážit předtím, než udělám další krok? Jaký je váš názor na tohle celé NFT šílenství - je to jen trend nebo něco víc? Jak můžu správně vyhodnotit rizika spojená s těmito digitálními aktivy? Byl bych moc vděčný za jakékoliv rady nebo tipy od těch z vás, kteří máte více zkušeností s investicemi do NFT.