Které platformy jsou nejlepší na nákup a prodej kryptoměn?
Hledám nějaké tipy ohledně toho, na jakých platformách se dá nejlépe nakupovat a prodávat kryptoměny. Už jsem slyšel o několika populárních burzách, ale vím, že každá má své specifika. Zajímalo by mě, které z nich máte vyzkoušené a co na nich považujete za nejlepší. Je lepší začít na nějaké známé platformě, jako je třeba Binance nebo Coinbase, nebo je tu i něco méně známého, co by mohlo být výhodné? Jak to máte s poplatky při obchodování? Taky bych chtěl vědět, jestli jsou tyto platformy bezpečné a jestli je jednoduché tam provádět transakce. Přemýšlím o investování do kryptoměn a chtěl bych se vyvarovat nějakým podvodným stránkám. Také mě zajímá, jak to je s uživatelskými rozhraními – je lepší vybrat si něco víc intuitivního, nebo se dá naučit i složitější systém? No a co zákaznická podpora? Když mám někdy problém, potřebuji mít možnost někoho kontaktovat. Taky mi přijde důležitá otázka, jestli některé platformy nabízejí možnost obchodování s více typy kryptoměn než jiné. Můžete mi doporučit nějaké konkrétní platformy, které jsou podle vás nejlepší pro začátečníky? Díky za vaše názory!