Investování do crowdfundingových projektů s malým rozpočtem
Zajímalo by mě, jestli je vůbec možné investovat do crowdfundingových projektů, když nemám příliš vysoký rozpočet. Slyšel jsem, že v poslední době se crowdfunding stává čím dál populárnějším způsobem, jak financovat různé projekty, a to i v oblastech jako jsou technologie, umění nebo dokonce realitní projekty. Ale co když mám jen pár tisíc korun? Mám šanci nějaké projekty podpořit, nebo je to spíš jen pro lidi, kteří mají velké množství peněz na investice? Jaké platformy byste doporučili pro někoho, kdo začíná a nechce riskovat příliš velké částky? Dále mě zajímá, jaké jsou typické výnosy z těchto investic a jestli se dá vůbec něco očekávat při menších částkách. Mám obavy z toho, že pokud investuji malé částky, tak budu mít na výběr jen málo kvalitních projektů nebo že se nedostanu k žádným zajímavým příležitostem. Přitom bych se rád zapojil do něčeho nového a možná zajímavého. Jaké máte zkušenosti vy? Myslíte si, že za zkoušku něco takového stojí, i když nemám velký rozpočet? Jaké jsou vaše tipy pro investování do crowdfundingových projektů pro začátečníky s omezenými prostředky?