Jak zjistit, které nemovitosti jsou nejlepší pro crowdfunding?
Přemýšlím o tom, že bych zkusil investovat do nemovitostí prostřednictvím crowdfundingových platforem, ale vůbec nevím, jak začít. Jak vlastně zjistit, které nemovitosti jsou ty nejlepší na investice přes crowdfunding? Je nějaký způsob, jak si ověřit, jestli je konkrétní projekt výhodný? Co třeba sledovat u jednotlivých nemovitostí a na co si dát pozor? Mám na mysli například lokalitu, stav nemovitosti nebo třeba očekávaný výnos. Zajímají mě také názory na to, zda je lepší investovat do rezidenčních nebo komerčních nemovitostí v rámci crowdfundingu. Jak to máte vy? Jaké faktory považujete za důležité při rozhodování o investici do nemovitostí skrze crowdfunding? Mohli byste mi doporučit nějaké konkrétní platformy nebo příklady úspěšných projektů? Ještě jsem slyšel o různých poplatcích a úrocích, které se mohou lišit od projektu k projektu. Měl bych se těmito náklady nějak podrobněji zabývat? Víte, jaké jsou běžné praktiky v oblasti crowdfundingu a co by mi mohlo pomoci vyhnout se špatným investicím? Určitě by mi pomohlo mít nějaké tipy od zkušenějších investorů. Děkuji moc! Zajímalo by mě cokoliv, co by mi pomohlo se v této problematice lépe orientovat.