Jak začít s investováním do NFT a na co si dát pozor?
Zdravím všechny, zajímalo by mě, jak se vlastně začíná s investováním do NFT. Je to teď hrozně populární téma a já jsem se rozhodl, že bych chtěl taky zkusit investovat do digitálního umění nebo nějakých sběratelských předmětů ve formě tokenů. Ale upřímně nevím, na co si dát pozor, protože jsem slyšel, že to může být dost rizikové. Mám pár otázek, které by mi mohly pomoct se do toho lépe dostat. Jaký je ten první krok, který bych měl udělat? Měli byste doporučit nějaké platformy, kde se dá NFT nakupovat? Taky mě zajímá, jestli existují nějaké konkrétní projekty nebo umělci, na které bych se měl zaměřit, nebo naopak vyhnout. Dále bych se chtěl zeptat na to, jak funguje cena NFT a co vlastně určuje jeho hodnotu? Je to víc o poptávce a nabídce nebo záleží na tom, kdo ten token vytvořil? A co bezpečnost? Jak chránit své investice v digitálním prostoru? Máte nějaké tipy na to, jak se vyhnout podvodům nebo ztrátám? Rád bych věděl i něco o tom, jestli je lepší kupovat jeden drahý NFT nebo radši víc levnějších kousků. Prosím, podělte se o své zkušenosti a rady! Děkuju moc.