Jak začít investovat do Bitcoinu, pokud mám jen pár tisíc?
Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, jak vlastně začít investovat do Bitcoinu, když mám k dispozici jen pár tisíc korun. Mám na mysli takové ty menší částky, nevím jestli to vůbec má smysl. Slyšel jsem o tom, že Bitcoin může být hodně volatilní a občas si říkám, jestli s tak malou investicí není lepší počkat, až budu mít víc peněz. Ale na druhou stranu, mám pocit, že když nezačnu teď, tak mi něco unikne. Rád bych se dozvěděl, jak se do toho pustit. Jaké jsou první kroky? Mám si vybrat nějakou konkrétní platformu pro nákup nebo je lepší využít nějakou peněženku? Jakým způsobem si zvolit částku k investici? Mám se obávat nějakých poplatků? A co třeba diversifikace? Je dobré investovat všechno do Bitcoinu nebo je lepší rozložit to i na nějaké jiné kryptoměny? Když už mluvím o těch poplatcích, tak jsem slyšel různé názory a docela mě zajímá, jestli je lepší koupit Bitcoin přes burzu nebo nějakou aplikaci. Opravdu mě láká myšlenka pasivního příjmu z investic a slyšel jsem, že Bitcoin může být skvělou možností. Takže co poradíte? Jak začít rozumně a neztratit při tom hlavu? Díky moc za vaše rady!