Investice do NFT vs. akcie – co se víc vyplatí?
Zajímá mě, jestli se mi může vyplatit investice do NFT víc než do akcií. V poslední době slyším všude o tom, jak se NFT stávají čím dál tím víc populárními a jak lidé na tom dokážou vydělat slušné peníze. Ale mám pocit, že akcie jsou přece jen stabilnější a známější forma investice. Jak vlastně fungují NFT a proč na nich někteří investoři vydělávají? Je to opravdu tak výhodné nebo je to jen bublina, která praskne? Uvažuju o tom, že bych do toho šel, ale nevím, jestli to není příliš riskantní. Co myslíte, mají NFT větší potenciál růstu než akcie? A co likvidita? Jak snadno se dá prodat NFT ve srovnání s akciemi? A co regulace? Myslím si, že akcie jsou více pod kontrolou a mají nějaká pravidla, zatímco NFT jsou v tomhle mnohem volnější. Může mi někdo vysvětlit, jaký je vlastně rozdíl mezi těmito dvěma formami investic? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké úspěšné příklady lidí, kteří investovali do NFT a jaké mají zkušenosti. Mohlo by to být něco jako nový způsob diverzifikace portfolia? Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit, co si o tom myslí a jestli je lepší zaměřit se na akcie nebo zkusit štěstí právě s NFT? Díky za rady!