Jak zjistím, jestli je NFT projekt dobrá investice?
Zajímá mě, jak vlastně poznat, jestli je nějaký NFT projekt dobrá investice. Vím, že trh s NFT se rychle mění a některé projekty mohou mít obrovský potenciál, zatímco jiné skončí jako fiasko. Jak mám tedy postupovat, když chci investovat do NFT? Existují nějaké konkrétní ukazatele nebo faktory, na které bych se měl zaměřit? Myslím tím třeba kvalitu umění, tým za projektem, nebo něco jiného? Jak důležitá je také komunita kolem projektu – jsou tam aktivní fanoušci a podporovatelé? A co třeba historické výkony podobných projektů v minulosti? Jak moc si mám dávat pozor na hype a marketingové triky? Někde jsem četl, že by mělo být důležité i to, jestli je projekt na blockchainu s dobrou reputací. Jak to všechno skloubit dohromady? Slyšel jsem i o některých nástrojích nebo webových stránkách, které mohou pomoct s analýzou NFT projektů. Kde začít hledat ty správné informace? Bude stačit projít jejich webovky a whitepaper, nebo je potřeba se dívat hlouběji? Jaké jsou vaše zkušenosti s investováním do NFT a jak jste vy sami zjistili jejich hodnotu?