Jak začít s DeFi, když je trh tak volatilní?
DeFi, tedy decentralizované finance, se stávají čím dál tím víc populárními, ale já se ptám, jak vlastně začít v tomto dynamickém světě, když trh je tak nevyzpytatelný a plný volatility? Mám pocit, že každý den slyším o nějakých extrémních výkyvech cen kryptoměn a bojím se, že pokud do toho skočím, můžu rychle ztratit hodně peněz. Jaké jsou nejlepší strategie pro vstup do DeFi v takových podmínkách? Měli bychom investovat jen malé částky, nebo se dá najít nějaký bezpečnější způsob, jak se do toho dostat? Co třeba staking nebo lending? Má někdo zkušenosti s konkrétními platformami, které by mohly být méně rizikové? A co komunitní projekty, jsou ty lepší nebo naopak riskantnější? Jak se vlastně orientovat v tom množství informací a nabídek, které na trhu jsou? Existují nějaké osvědčené tipy pro nováčky v DeFi, aby minimalizovali rizika a zároveň měli šanci na zisky? Jak moc důležité je sledovat trendy a novinky v kryptosvětě, když chci začít investovat do DeFi? Rád bych slyšel názory těch, kteří už mají nějaké zkušenosti a mohou mi poradit, jak na to. Je vůbec možné vydělávat na DeFi bez velkého rizika v této nestabilní době?