Kdy je nejlepší čas investovat do DeFi?
Zajímá mě, kdy je vlastně ten nejlepší čas investovat do DeFi. Slyšel jsem, že trhy jsou dost proměnlivé a že se vyplatí počkat na správný moment. Mám pocit, že to může být dost frustrující, protože už jsem párkrát zmeškal příležitosti, když jsem váhal. Všichni mluví o tom, jak DeFi je budoucnost financí a jak může přinést vysoké výnosy, ale jak poznat, kdy do toho skočit? Záleží to na nějakých konkrétních ukazatelích nebo signálech? Měli bychom sledovat trendy, nebo je lepší investovat hned, když máme nějaké prostředky? A co volatilita? Jak moc by nás měla ovlivnit při rozhodování o investicích do různých protokolů a tokenů v oblasti decentralizovaných financí? Dalo by se říct, že investice do DeFi má nějakou sezónnost, nebo je to spíše o tom být neustále připravený? Mám obavy, že pokud nebudu správně načasovat své investice, mohl bych přijít o peníze nebo naopak zahlédnout skvělé příležitosti. Nechci se dostat do situace, kdy bych investoval ve špatném čase a pak litoval. Jak tedy rozpoznat ten správný okamžik pro vstup do DeFi? Kdo má zkušenosti s tímto typem investic a kdy se vyplatilo investovat z jejich pohledu?