Jak poznat, jestli je NFT dobrá investice nebo ne?
V poslední době se NFT staly velkým tématem a vidím, že spousta lidí o tom diskutuje, ale já pořád nevím, jak se v tom vyznat. Mám na mysli, jak vlastně poznat, jestli je nějaké NFT dobrá investice nebo ne? Hlavně bych chtěl vědět, na co se zaměřit při rozhodování. Je to jen o tom, kolik lidí to chce koupit, nebo jsou tu nějaké konkrétní faktory, které by mi měly dát jasnější obrázek o tom, zda to má smysl? Jak moc důležité jsou třeba umělecké kvality nebo historie tvůrce? Naslouchal jsem různým názorům a zdá se, že někteří lidé říkají, že NFT jsou jako umění – čím raritnější a unikátnější, tím lépe. Ale co když se mi to prostě nelíbí? Jak s tím vlastně pracovat? A co trh s NFT – jak moc je stabilní a jak ovlivňuje hodnotu těchto digitálních aktiv? Není to všechno jen bublina, která může prasknout? Kdybych chtěl investovat do NFT, co by měl být můj první krok? Mám sledovat trendy na sociálních sítích nebo spíš číst odborné články? Jak zjistit důvěryhodnost platformy, kde chci NFT nakupovat? Takže shrnuto – jak poznat správnou chvíli a správné NFT pro investici? Jaký by byl váš tip pro nováčky v této oblasti?