Jaké jsou hlavní rizika při investování do NFT?
S tím, jak se svět investic neustále vyvíjí, a s rostoucím zájmem o digitální umění a sběratelské předměty, se stále častěji objevují otázky týkající se NFT. Vím, že je to nový trend a všichni kolem mě mluví o tom, jak na tom vydělávají. Ale přemýšlím, jaká jsou vlastně hlavní rizika, když se rozhodnu investovat do NFT? Není to jenom bublina, která praskne? Jak se liší rizika v porovnání s klasickými investicemi jako jsou akcie nebo nemovitosti? Mám strach z volatility trhu a z toho, že bych mohl ztratit všechny peníze. Další věc je bezpečnost – co když někdo ukradne moje NFT nebo dojde k nějakému podvodu? A co regulace? Když slyším, jak se vlády snaží regulovat kryptoměny a digitální aktiva, mám obavy, že by to mohlo mít dopad na hodnotu NFT. A co likvidita? Jak snadné je prodat NFT zpět, když potřebuji peníze? Nechci být v situaci, kdy mám něco, co nikdo nechce koupit. Takže pokud máte nějaké zkušenosti nebo rady ohledně těchto rizik a chcete se podělit o to, na co si dát pozor při investování do NFT, budu moc vděčný za vaše názory! Rád bych se dozvěděl víc o tom, co všechno bych měl zvážit před tím, než do toho skočím.