Jaké peněženky jsou nejlepší pro NFT, abych je chránil před hackery?
V poslední době se tolik mluví o NFT a o jejich hodnotě, ale co když se bojím, že o svou investici přijdu kvůli hackerům? Nevím, jaká peněženka by byla nejlepší pro uchování mých NFT. Měl bych použít nějakou hardwarovou peněženku nebo je lepší zůstat u softwarové verze? Slyšel jsem něco o různých typech peněženek, ale nejsem si jistý, co přesně znamenají pojmy jako custodial a non-custodial. Je nějaká konkrétní značka peněženky, která je považována za bezpečnější než ostatní? Jaké jsou vlastnosti, na které bych měl při výběru peněženky dávat pozor, abych minimalizoval riziko ztráty svých digitálních aktiv? A co různé zabezpečovací prvky, jako jsou dvoufázové ověření nebo biometrické zabezpečení? Opravdu pomáhají chránit mé NFT před hackerskými útoky? Mám také obavy ohledně phishingových útoků a jestli existují nějaké praktické tipy na to, jak se jim vyhnout při správě své digitální peněženky. Rád bych slyšel názory zkušenějších uživatelů, jaké mají zkušenosti s různými typy peněženek a co doporučují jako nejlepší praxi pro ochranu NFT. Jak bych měl postupovat krok za krokem při zakládání a zabezpečení své peněženky, abych mohl mít klidný spánek, že moje investice je v bezpečí?