Kde najdu bezpečné místo na uchovávání svých NFT?
Zajímá mě, jak nejlépe uchovat své NFT, protože jsem slyšel, že některé platformy nejsou úplně bezpečné. Mám na mysli všechny ty digitální umělecké kousky a sběratelské předměty, které jsem si pořídil a teď se bojím, že je můžu ztratit nebo že mi je někdo ukradne. Měl bych používat nějaké speciální peněženky pro NFT? Co třeba hardwarové peněženky, jsou opravdu tak bezpečné, jak se říká? A co rostoucí počet platforem pro NFT, které se objevují každou chvíli? Jak poznám, která z nich je důvěryhodná a kde si svoje NFT mohu uložit bez obav? Vím, že existují i decentralizované možnosti, ale jak moc jsou spolehlivé a co všechno bych měl zvážit při jejich výběru? Myslíte, že je dobré mít kopii na více místech nebo radši držet všechno na jednom místě? A co když zapomenu heslo nebo se dostanu do nějakého problému s přístupem? Jaké jsou nejlepší praktiky pro zálohování NFT a ochranou před ztrátou? Vím, že se kolem toho hodně diskutuje, tak by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy a jaké máte zkušenosti s uchováváním svých vlastních digitálních aktiv?