Jak poznat důvěryhodnou NFT platformu?
V poslední době se hodně mluví o NFT a jejich popularita roste. Ale jak vlastně poznat, která platforma je důvěryhodná a na které se dá spolehnout? Na internetu je plno různých stránek, které nabízejí možnost koupit, prodat nebo obchodovat s NFT, ale jak je možné zjistit, jestli jsou tyto platformy bezpečné a legitímní? Zajímalo by mě, na co si dát pozor při výběru takové platformy. Existují nějaké konkrétní znaky nebo ukazatele, podle kterých se dá řídit? Co třeba úroveň zabezpečení, poplatky, uživatelské recenze nebo reputace v komunitě? Jak důležité jsou tyto faktory v porovnání s ostatními? Je dobré sledovat i to, kdo za platformou stojí a jak dlouho už funguje na trhu? A co regulace a právní aspekty – hrají i ty roli v určení důvěryhodnosti? Mám pocit, že orientace v tomhle světě může být dost složitá a rád bych věděl, jaké kroky podniknout, abych minimalizoval riziko podvodu nebo ztráty peněz. Máte někdo zkušenosti s rozpoznáváním solidních NFT tržišť? Jaké rady byste dali nováčkům jako jsem já?