Kde koupit NFT bez obav z podvodů?
Zajímá mě, jak bezpečně investovat do NFT, protože v poslední době se mluví o tolika podvodech a falešných projektech. Je spousta platforem, ale nedokážu si pořádně vybrat, kde je to nejbezpečnější. Dřív jsem slyšel o OpenSea a Rarible, ale mám strach, že bych mohl naletět nějakým podvodníkům. Jaké máte zkušenosti s těmito tržišti? Je lepší kupovat na těch velkých platformách, nebo existují nějaké menší, které jsou také důvěryhodné? Měli byste doporučit nějaké konkrétní projekty nebo umělce, u kterých je menší pravděpodobnost, že by šlo o podvod? A co si myslíte o tom, jak rozpoznat pravé NFT od padělků? Zajímalo by mě také, jestli máte tipy na to, jak se chránit před nebezpečným softwarem nebo phishingovými útoky při nakupování. Poslední dobou jsem dost nervózní z toho, co všechno se dá na internetu najít a jak snadno se dá naletět. Takže bych rád věděl, kde přesně kupujete vy a jak se vyhýbáte těmto problémům. Co všechno by měl člověk udělat před tím, než se rozhodne investovat do NFT? Jaké kroky byste doporučili podniknout pro zajištění větší bezpečnosti a klidu při nákupu? Díky za jakékoli rady alebo postřehy!