Méně známé investice, o kterých se moc nemluví
Zdravím všechny na fóru, rozhodl jsem se, že bych rád zkusil něco nového a méně tradičního v oblasti investic. V poslední době jsem se hodně zajímal o různé formy investování, ale stále mám pocit, že mi něco uniká. Všichni víme o akciích, kryptoměnách a nemovitostech, ale co takové možnosti jako například investice do umění nebo vzácných sběratelských předmětů? Slyšel jsem něco o NFT, ale nejsem si jistý, jestli je to pro mě to pravé. Co si myslíte o alternativních investicích, třeba do startupů nebo crowdfundingu? Opravdu stojí za to hledat příležitosti v těchto oblastech, nebo je lepší se držet osvědčených cest? Jaké máte zkušenosti s takovými méně známými oblastmi investování? Mám pocit, že by mohlo být zajímavé podívat se na investice do ekologických projektů nebo technologií zaměřených na udržitelnost. Nevíte o něčem konkrétním, co by stálo za úvahu a co není ještě úplně mainstreamové? Jaké máte tipy na investice, které by mohly přinést zajímavé výnosy a zároveň být méně riskantní než klasické trhy? Budu rád za jakékoli rady nebo doporučení!