Jak poznat, které NFT mají potenciál zhodnocení?
Zajímám se o svět NFT a chtěl bych se zeptat, jak poznat, které z nich mají skutečný potenciál zhodnocení. Vím, že trh s NFT je velmi dynamický a hodně věcí může ovlivnit cenu, ale je tu nějaký způsob, jak předpovědět, které projekty nebo umělci by mohli v budoucnu vzrůst na hodnotě? Například, jsou nějaké konkrétní znaky, podle kterých bych měl hodnotit umění nebo kolekce? Možná je důležitá popularita umělce na sociálních médiích nebo počet prodaných děl? A co třeba dlouhodobá udržitelnost projektu? Jak moc je důležité, jestli má projekt silnou komunitu nebo nějakou unikátní funkčnost? Zkoumal jsem různé platformy a rád bych se dozvěděl, jaké metriky bych měl sledovat. Existují nějaké nástroje nebo webové stránky, které mi mohou pomoci analyzovat potenciál NFT? Představte si, že si chci koupit nějaké NFT jako investici, ale nevím, kde začít. Takže by mě opravdu zajímalo, co všechno bych měl vzít v úvahu a jestli máte i osobní zkušenosti s tím, jak jste vy sami vybírali NFT pro investici.