Kde se dají koupit zajímavé NFT projekty?
Nedávno jsem se začal více zajímat o svět NFT a všech těch projektů, co se kolem toho motají. Je to pro mě nová oblast a rád bych věděl, kde vlastně hledat ty nejzajímavější kousky. Uvažoval jsem o tom, že bych chtěl investovat do nějakých unikátních digitálních umění nebo sběratelských předmětů, ale nejsem si jistý, jak na to. Existují nějaké konkrétní platformy nebo weby, kde se dají nakupovat opravdu zajímavé projekty? Jak se orientovat v nabídce, aby člověk nešlápl vedle? Slyšel jsem něco o OpenSea a Rarible, ale nevím, jestli jsou to ty nejlepší možnosti. Co se týče cen, jak to tam vlastně funguje? Mám pocit, že je tam spousta projektů, které vypadají lákavě, ale jak poznat, co má skutečně hodnotu? Měli byste nějaké tipy na projekty nebo umělce, co stojí za to sledovat? A co třeba komunitní projekty nebo ty známější značky, vyplatí se do nich investovat? Jaký je vlastně proces nákupu – je to složité a co všechno potřebuji mít připravené předem? Kdybyste byli tak hodní a podělili se o své zkušenosti s nákupem NFT a poradili mi, kde začít hledat, byl bych vám moc vděčný! Děkuju!