Jak začít investovat do nemovitostí, když mám málo peněz?
Už dlouho přemýšlím o investicích do nemovitostí, ale mám pocit, že s mými úsporami to bude spíš utopie. Mám jen pár tisíc a nevím, jak s tím naložit. Chtěl bych se zeptat, jestli je vůbec reálné začít s tak malým kapitálem? Zajímalo by mě, jestli existují nějaké možnosti jako například investiční skupiny nebo crowdfundingové platformy, kde bych mohl investovat menší částky. Taky jsem slyšel o REITs, ale nejsem si jistý, jak to celé funguje a jestli to je dobrá cesta pro někoho, kdo nemá moc peněz. Mohu se dostat k nějakým nemovitostem prostřednictvím těchto alternativních způsobů, nebo je lepší počkat, až ušetřím více? Přemýšlím také o tom, zda by nebylo rozumné začít hledat nějaké příležitosti v menších městech nebo regionech, kde jsou ceny nižší. Jak vlastně zjistit, které lokality mají potenciál růstu? A co takhle spolupráce s někým zkušenějším? Myslíte, že je dobré mít partnera na investice do nemovitostí nebo raději jít do toho sám? Rád bych slyšel názory a tipy od lidí, kteří už mají nějaké zkušenosti s investováním do realit i s malým rozpočtem.