Jak začít investovat do kryptoměn, co je dobré vědět?
Zajímám se o to, jak vlastně začít investovat do kryptoměn. V poslední době všude slyším o bitcoinech, ethereu a dalších digitálních měnách, ale vůbec nevím, kde začít. Je nějaký konkrétní postup, jak do toho vstoupit? Co všechno bych měl vědět předtím, než si vytvořím účet na burze? Jaké jsou nejlepší platformy pro nákup kryptoměn a na co si dát pozor, aby mě nikdo nenapálil? A co se týče bezpečnosti, jak chránit své investice proti hackerům? Předtím jsem nikdy neinvestoval a mám obavy, že udělám nějakou chybu. Je dobré mít nějakou strategii nebo plán, než začnu? Jaké kryptoměny byste doporučili pro začátečníka a proč? Měl bych se soustředit jen na nejznámější nebo je lepší hledat i menší altcoiny? A co ty decentralizované finance, opravdu stojí za to se tím zabývat? Jak velké částky by bylo rozumné investovat na začátku, aby to pro mě nebylo příliš riskantní? Rád bych se dozvěděl i o nějakých užitečných zdrojích nebo komunitách, kde se mohu učit více o kryptoměnách. Pokud máte nějaké osobní zkušenosti nebo doporučení, budu vděčný za každou radu. Díky!