Charts.cz/Fórum/Kde hledat aktuální info o DeFi a pasivním příjmu?

Kde hledat aktuální info o DeFi a pasivním příjmu?

Chtěl bych se zeptat, kde vlastně můžete najít ty nejčerstvější zprávy a informace ohledně DeFi a pasivního příjmu? Vím, že je to teď hodně populární téma, ale zdá se mi, že je tolik různých zdrojů a každý tvrdí něco jiného. Mám na mysli něco, co by bylo spolehlivé a aktuální. Zkoušel jsem pár blogů, ale většinou jsou buď zastaralé, nebo se zaměřují jen na jedno téma. Jaké weby nebo platformy byste doporučili pro sledování trendů v decentralizovaných financích? A co se týče pasivního příjmu, myslíte, že jsou nějaké dobré podcasty nebo YouTube kanály, které by mohly poskytnout užitečné tipy a strategie? Rád bych měl přehled o tom, co se dnes děje na trhu s kryptoměnami a jak efektivně investovat do těchto příležitostí bez zbytečných rizik. Jak tedy zjistit, které projekty v DeFi stojí za pozornost a jak si vytvořit stabilní pasivní příjem? Děkuju za jakékoli rady!

146 slov
1.5 minut čtení
6. 2. 2025
Tomáš Stehlík
Tomáš Stehlík

Pro aktuální info o DeFi a pasivním příjmu doporučuju pár zdrojů, co jsem sám vyzkoušel. Jedním z nejlepších je CoinDesk, mají skvělé články a analýzy. Pak je tu Decrypt a The Block, oba se zaměřují na novinky v kryptoměnách a DeFi. Pokud hledáš něco víc komunitního, zkuste Reddit, třeba r/defi nebo r/CryptoCurrency, tam se dozvíš hodně od lidí, co v tom žijou. Co se týče podcastů, zkuste „Unchained“ nebo „The Decrypt Daily“, tam bývají zajímavé rozhovory a tipy. Na YouTube je fajn třeba channel „Altcoin Daily“ nebo „DataDash“, kde dělají analýzy trendů a nějaké strategie. A pokud chceš sledovat projekty v DeFi, koukni na stránky jako CoinGecko nebo DeFi Pulse – tam uvidíš, co frčí a co má potenciál. Hlavně si dej pozor na rizika a investuj jen to, co si můžeš dovolit ztratit.

134 slov
1.3 minut čtení
13. 9. 2024
Milena Kotková
Milena Kotková

Když hledáš čerstvé info o DeFi a pasivním příjmu, doporučuji začít s pár dobrými weby. CoinDesk a CoinTelegraph jsou dost spolehlivé, mají aktuální zprávy a analýzy. Pak je tu ještě Decrypt, což je taky fajn. Pro sledování trendů v DeFi můžeš zkusit platformy jako Dune Analytics nebo DeFi Pulse, kde najdeš statistiky a přehledy o různých projektech.

Pokud jde o podcasty a YouTube kanály, zkús "The DeFi Podcast" nebo "Bankless" - tam se dozvíš spoustu užitečných tipů. Na YouTube je taky hodně kanálů zaměřených na kryptoměny a investice, třeba "Coin Bureau" nebo "DataDash".

A když už mluvíme o tom pasivním příjmu, zkus se podívat na staking nebo lending platformy jako Aave nebo Compound. Ale pozor na rizika, raději si vždycky projdi recenze a ujisti se, že víš, do čeho jdeš. Takže shrnuto, sleduj tyhle zdroje a buď opatrný! Na trhu je teď hodně příležitostí, ale i rizik.

147 slov
1.5 minut čtení
20. 10. 2024
Miroslav Rada
Miroslav Rada