Jak se vyhnout ztrátám při investování do DeFi projektů?
V poslední době jsem se začal zajímat o DeFi projekty a slyšel jsem spoustu pozitivních věcí o jejich potenciálu, ale také o vysokém riziku, které s nimi souvisí. Zároveň mám obavy z toho, jak se vyhnout ztrátám, protože se mi zdá, že v tomto prostoru je tolik nástrah a nejasností. Je tu spousta různých protokolů, tokenů, yield farmingů a stakingu a já si vlastně nevím rady, co je nejlepší strategie pro ochranu svých investic. Jak poznat, které projekty jsou důvěryhodné a které mohou být podvod? Existují nějaké osvědčené metody nebo tipy, jak minimalizovat riziko ztráty peněz? Měl bych sledovat nějaké konkrétní ukazatele nebo analýzy? Jak důležité je mít diverzifikované portfolio v DeFi světě? A co přesně znamená být opatrný při používání decentralizovaných burz? Samozřejmě nechci přijít o peníze, takže uvítám jakékoli rady či zkušenosti od těch, kdo už mají nějaké investice do DeFi projektů za sebou. Jak byste to doporučili udělat? Jaký je váš názor na to, zda je lepší investovat do známějších projektů nebo se pokusit najít nové a méně známé příležitosti? Jak se vyhnout chybám, které dělají nováčci? Děkuji za každou pomoc!