Jak zjistit, jestli je NFT investice dobrá nebo špatná?
V poslední době se hodně mluví o NFTs a o tom, jak mohou být skvělou příležitostí pro investice. Ale jak vlastně zjistit, jestli je konkrétní NFT dobrá nebo špatná investice? Mám pocit, že je to dost složité. Je jasné, že hodnota těchto digitálních aktiv může výrazně kolísat a mnohdy se zdá, že to, co bylo včera hitem, je dneska bezcenné. Jak poznám, jestli má NFT potenciál na růst nebo jestli se jedná jen o další bublinu? Co všechno bych měl brát v úvahu? Je důležité sledovat umělce nebo projekt za NFT? Jak moc hraje roli komunita okolo daného NFT? Existují nějaké konkrétní metriky nebo analytické nástroje, které by mi mohly pomoci vyhodnotit investici do NFTs? Je lepší se zaměřit na známější projekty nebo na novější talenty? Také bych rád věděl, jestli má smysl investovat do NFTs jako dlouhodobé aktivum nebo jestli je lepší přistupovat k nim spíše jako k krátkodobé spekulaci. Jaké zkušenosti máte vy? Jaký máte názor na rizika spojená s investicemi do NFTs? Všechna ta čísla a trendy se mi zdají být dost matoucí. Rád bych slyšel názory někoho, kdo se v tom vyzná lépe než já.