Co dělat, když mám pocit, že byla moje investiční aplikace hacknuta?
Nedávno jsem si všiml, že na mé investiční aplikaci se děje něco divného. Zatímco jsem si kontroloval svoje portfolio, zjistil jsem, že některé transakce vypadají podezřele a dokonce se objevily i nějaké příkazy, které jsem určitě nevydal. Mám z toho špatný pocit, jako by někdo mohl mít přístup k mému účtu a manipulovat s mými investicemi. Vím, že bezpečnost je v dnešním digitálním světě klíčová, ale co přesně bych měl dělat v takové situaci? Jaké kroky bych měl podniknout, abych zjistil, zda moje aplikace byla skutečně hacknuta? Měl bych okamžitě změnit své heslo nebo kontaktovat zákaznickou podporu? Jaké informace bych jim měl poskytnout? A co když se ukáže, že moje obavy byly neopodstatněné? Nechci panikařit, ale také nechci riskovat ztrátu svých investic. Jaké další opatření mohu udělat pro zvýšení bezpečnosti svého účtu a ochránění svých finančních prostředků? Je něco specifického, co bych měl sledovat nebo na co si dávat pozor? Zajímalo by mě také, jestli máte zkušenosti s podobnou situací a jak jste to řešili vy. Děkuji za všechny rady a tipy.