Kdy je nejlepší čas koupit nemovitost po pandemii?
V poslední době se hodně diskutuje o tom, jak pandemie ovlivnila trh s nemovitostmi a kdy by bylo ideální investovat do nemovitosti. Mám pocit, že to je pro spoustu lidí teď velké téma, protože ceny nemovitostí se během pandemie dost měnily. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s tím, kdy je vlastně nejvhodnější doba na nákup nemovitosti v tomto novém světě. Měli bychom čekat, až se trh stabilizuje, nebo je lepší jednat hned teď, dokud jsou úrokové sazby na nízké úrovni? Jak moc ovlivnily ceny nemovitostí různé faktory jako práce z domova a změny v poptávce po bydlení? A co lidé, co už nějakou dobu sledují trh – vidíte nějaké signály, že by se mělo s nákupem počkat nebo naopak urychlit rozhodnutí? Je lepší investovat do bytu či rodinného domu, nebo se zaměřit na komerční nemovitosti? Jaké máte názory na to, jestli je lepší kupovat nemovitost na hypotéku nebo ji mít zaplacenou v hotovosti? Vím, že každý má jiné preference a cíle, ale moc by mě zajímalo, co si o tom myslíte vy. Díky!