Jak mohu začít investovat do NFT a vydělat pasivně?
Zajímám se o to, jak začít s investováním do NFT a chtěl bych zjistit, jaké jsou nejlepší způsoby, jak na tom vydělat pasivně. Vím, že NFT, neboli non-fungible tokens, se stávají stále populárnějšími a objevuje se spousta příležitostí, ale přiznám se, že nevím, kde začít. Jaké platformy jsou nejlepší pro nákup a prodej NFT? Je lepší investovat do umění, herních předmětů nebo třeba do nějakých unikátních digitálních sbírek? A co si vlastně představit pod pojmem pasivní příjem v kontextu NFT? Měl jsem na mysli něco jako držení tokenů a čekání na růst jejich hodnoty, ale je to vůbec reálné? Jak dlouho trvá, než se investice do NFT může vrátit? A co poplatky za transakce? Existují nějaké tipy nebo strategie, které by mi mohly pomoci minimalizovat riziko při investování do NFT? Rád bych slyšel zkušenosti dalších investorů a jaké mají rady pro někoho, kdo teprve začíná. Může mi někdo poradit, zda je lepší investovat malé částky na více projektů, nebo se soustředit na jeden konkrétní? A co když bych chtěl své NFT pronajímat nebo jinak monetizovat? Jak to vlastně funguje? Díky moc za jakékoli rady alebo postřehy!