Jak vybrat nejlepší DeFi projekty na Ethereum?
V poslední době se hodně mluví o decentralizovaných financích a zejména o projektech, které běží na Ethereum. Ale jak vlastně vybrat ty nejlepší DeFi projekty, které mají potenciál přinést zisk? Je to vůbec možné? Slyšel jsem, že je důležité se podívat na tým, který projekt stojí, ale co když je ten tým anonymní? Jak moc je to důležité? A co whitepaper? Jak by měl vypadat dobrý whitepaper a co všechno bych měl z něj umět vyčíst? Také jsem slyšel, že je dobré se dívat na objem obchodování a likviditu, ale jak zjistím, jestli je projekt dostatečně likvidní, nebo jestli jsou tam nějaké skryté poplatky, které by mohly ovlivnit moje zisky? Co si myslíte o komunitě kolem projektu? Jak moc by měla být aktivní a jak zjistit, jestli je projekt schopen udržet si uživatelskou základnu? A co třeba audit smart kontraktů? Jak moc důležité jsou audity a kde najdu důvěryhodné informace o tom, zda byl projekt auditován? Mám také přemýšlet o různých strategiích investování do DeFi – měl bych jít do několika projektů najednou nebo se soustředit na jeden? A jak vybalancovat riziko a potenciální výnosy při investování do těchto projektů? Pokud máte nějaké tipy nebo zkušenosti s výběrem DeFi projektů na Ethereum, budu rád za každou radu.