Charts.cz/Fórum/Jaké jsou nejlepší aplikace na sledování investic v roce 2025?

Jaké jsou nejlepší aplikace na sledování investic v roce 2025?

Zajímalo by mě, jaké aplikace na sledování investic jsou považovány za nejlepší v roce 2025? Přemýšlím o tom, jak si udržet přehled o svých portfoliích, a rád bych věděl, které nástroje by mi mohly pomoci. Mám na mysli nejen aplikace pro sledování akcií, ale také ty, které se zaměřují na kryptoměny a další alternativní investice. Je potřeba se dívat na uživatelskou přívětivost, dostupné funkce nebo třeba i poplatky? Jaké zkušenosti máte s různými platformami? Jsou nějaké aplikace, které nabízejí pokročilé analýzy nebo možnost automatizace investic? Co třeba možnosti propojení s bankovními účty nebo jinými finančními nástroji? Zajímalo by mě také, zda existují nějaké trendy v oblasti investičních aplikací, kterých bych si měl být vědom. Jak důležitá je bezpečnost těchto aplikací a jak se ujistit, že moje data budou chráněna? Budu vděčný za jakékoli tipy nebo doporučení. Děkuji!

137 slov
1.4 minut čtení
3. 2. 2022
Filip Klíma
Filip Klíma

Takže, co se týče sledování investic v roce 2025, tak je pár aplikací, co stojí za zmínku. Například apky jako Robinhood a eToro jsou skvělé pro akcie a mají fakt pěkné rozhraní. Pro kryptoměny je super Coinbase nebo Binance, tam máš vše pohromadě. Určitě se podívej i na aplikace jako Personal Capital, které ti umožní spojit bankovní účty a sledovat celkové finance.

Pokud jde o funkce, tak některé z těchto aplikací nabízejí pokročilé analýzy a reporty, což je fajn pro ty, co chtějí víc do hloubky. Automatizace investic je taky dost populární, takže se mrkni na možnosti jako automatické reinvestice nebo pravidelné nákupy.

Bezpečnost je důležitá, tak vybírej aplikace s dobrou reputací a dvoufaktorovou autentizací. Trendy se hodně točí kolem AI analýz a personalizovaných doporučení, takže to můžeš sledovat.

Celkově platí, že bys měl zkoumat poplatky a uživatelskou přívětivost. Zkus si jich pár vyzkoušet a uvidíš, co ti nejvíc sedne.

150 slov
1.5 minut čtení
29. 1. 2024
Stanislav Matoušek
Stanislav Matoušek

V roce 2025 je několik skvělých aplikací na sledování investic, které bys měl zvážit. Například Robinhood a eToro jsou super pro akcie a ETF, jednoduché na používání a mají nízké poplatky. Na kryptoměny zase doporučuju Coinbase nebo Binance, ty nabízejí hodně funkcí a přehledné rozhraní. Pokud hledáš něco s pokročilou analýzou, zkus třeba TradingView – má super grafy a analýzy, ale může to být pro začátečníky trochu složitější. Co se týče automatizace investic, platformy jako Betterment nebo Wealthfront to umí a fungují skvěle. Bezpečnost je fakt důležitá, tak se ujisti, že aplikace má dvoufaktorovou autentifikaci a dobré recenze ohledně ochrany dat. Trendy se teď hodně zaměřují na ESG investice a udržitelnost, což může být fajn směr. Jo a nezapomeň si propojit aplikace s bankovním účtem, usnadní to sledování financí. Držím palce s investováním!

133 slov
1.3 minut čtení
4. 5. 2023
Jitka Němcová
Jitka Němcová