Jak vytvořit silné heslo pro moje kryptoměnové účty?
Když se dneska bavíme o kryptoměnách, tak víme, jak je důležité mít silná a zabezpečená hesla, že? Všude slyšíme o hackerech a různých podvodech, a tím pádem bych chtěl vědět, jak na to. Vytvořit silné heslo pro své kryptoměnové účty mi přijde jako zásadní krok, ale jak na to? Jak dlouhé by mělo být? Mám použít nějakou speciální kombinaci znaků, čísel nebo třeba velkých a malých písmen? Co když si to heslo nedokážu zapamatovat, mám použít nějakého správce hesel, nebo je lepší si to napsat někam na papír? Jak vlastně přímo zabránit tomu, aby mi někdo naboural účet? Dává smysl používat stejná hesla na vícero platformách nebo tohle je naprostý nesmysl? Co si myslíte o dvoufaktorové autentizaci? Pomocí jaké metody zabezpečení byste doporučili chránit své kryptoměnové investice? Zkrátka, co všechno by měl člověk udělat pro to, aby měl klid v duši a věděl, že jeho peníze jsou v bezpečí? Uvítám jakékoliv tipy a triky, protože se snažím být co nejvíc informovaný a zajistit si svoje finance. Díky moc!