Zajímavé NFT s historickou hodnotou?
Narazil jsem na spoustu informací o NFT a v poslední době mě to strašně láká, ale nevím, kde začít. Přemýšlím, jestli byste mi mohli doporučit nějaké konkrétní NFT, která mají nejenom uměleckou hodnotu, ale také nějakou historickou váhu. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké známé projekty nebo jednotlivá díla, která by se dala považovat za investičně zajímavá a mají potenciál v budoucnu získat na ceně. Myslím tím třeba něco, co je spojené s významnými událostmi v historii digitálního umění nebo technologií. Je mi jasné, že NFT svět je plný spekulací a hodně trendů se rychle mění, ale přesto bych rád věděl o nějakých konkrétních příkladech, které by stály za prozkoumání. Třeba něco, co má za sebou silný příběh nebo je spojeno s nějakými známými osobnostmi v oblasti umění nebo technologií. Když už mluvíme o historii, zajímalo by mě také, jestli je možné odhadnout, jak moc může takové NFT ovlivnit trh v budoucnu? Víte o něčem, co by mohlo být považováno za „historický milník“ v oblasti NFT? Děkuju předem za tipy!