Jak začít investovat do NFT bez velkého rizika?
Investování do NFT je teď v kurzu, ale chtěl bych se zeptat, jak na to jít, aniž bych skončil v mínusu nebo ztratil většinu peněz. Mám nějaké základní znalosti o kryptoměnách a blockchainu, ale nikdy jsem se do investování do digitálních aktiv nepouštěl. Vím, že NFT mohou být hodně volatilní a ceny se mohou rychle měnit, což mě docela děsí. Jak tedy začít investovat do NFT, aniž bych musel riskovat velké částky? Jaké jsou nejlepší strategie pro začátečníky? Myslím tím něco jako, jestli by bylo lepší začít s menšími částkami, nebo se soustředit na konkrétní typy NFT, které mají větší potenciál pro růst? A co si myslíte o různých platformách, kde se NFT prodávají? Existují nějaké bezpečné a důvěryhodné možnosti? Co bych měl mít na paměti při výběru NFT, do kterých chci investovat? A jak rozpoznat potenciální podvodníky nebo nebezpečné projekty? Taky by mě zajímalo, jestli je lepší nakupovat umění nebo herní předměty. Vím, že je důležité mít nějaký plán a strategii, ale nevím přesně, od čeho začít. Jak se tedy chránit před ztrátami a co byste doporučili jako první kroky pro někoho, kdo chce vstoupit do světa NFT?