Jaké jsou nejlepší DeFi platformy pro pasivní příjem?
Už nějakou dobu sleduji, jak se svět kryptoměn a decentralizovaných financí rozvíjí, a stále více mě zajímá, jak si mohu vytvořit pasivní příjem pomocí DeFi. Slyšel jsem o různých platformách, které nabízejí staking, yield farming a další podobné možnosti. Ale jak vlastně začít? Které platformy jsou považovány za nejlepší, co se týče bezpečnosti a výnosnosti? Zajímalo by mě, jestli někdo z vás má zkušenosti s konkrétními platformami jako je Aave, Compound nebo Uniswap. Jaké jsou vaše názory na jejich uživatelské rozhraní? Je to snadné na orientaci a použití i pro někoho, kdo není technicky zdatný? A co se týče risku – jak moc bych měl být opatrný při investování do takovýchto projektů? Rád bych slyšel vaše doporučení ohledně tokenů, které bych měl mít na paměti, pokud chci diverzifikovat své portfolio. Existují nějaké skryté poplatky, které bych měl sledovat při používání těchto platforem? Jak dlouho obvykle trvá vidět nějaký zisk při stakingu nebo yield farmingu? Budu vděčný za všechny tipy a postřehy, které by mi mohly pomoci se lépe orientovat v této oblasti. Díky!