Jak můžu začít investovat do NFT, když tomu moc nerozumím?
Zajímám se o investice a poslední dobou slýchám hodně o NFT. Je to prý skvělá příležitost, jak zhodnotit peníze a přitom to vypadá jako něco, co může být i zábavné. Ale mám pocit, že tomu vůbec nerozumím. Co jsou vlastně NFT a jak fungují? Jak se dá vůbec začít, pokud nemám žádné zkušenosti s tímto světem? Měl bych si pořídit nějakou kryptoměnu předtím, než začnu investovat do NFT, nebo je to jinak? A co když koupím něco, co se pak neprodá nebo ztratí hodnotu? Jak zjistím, které NFT jsou dobré na koupi a které ne? Existují nějaké platformy, kde se dají bezpečně nakupovat, nebo na co si dát pozor? Dále by mě zajímalo, jestli je potřeba mít nějaké speciální technické znalosti nebo dovednosti. Opravdu musím rozumět blockchainu, abych mohl investovat do NFT? A co se stane, když si koupím NFT? Můžu ho pak prodat nebo použít nějakým způsobem? Všechno mi to přijde hrozně zamotané a nevím, kde začít. Kdyby někdo mohl shrnout pár základních kroků nebo tipů pro úplného nováčka jako jsem já, byla bych moc vděčná.