Které rychle rostoucí firmy v technologiích mají potenciál?
Myslím, že teď je dobrý čas zamyslet se nad tím, jaké technologické firmy by mohly v blízké budoucnosti zazářit. Všude kolem nás se mluví o umělé inteligenci, cloudových službách, internetovém věcí a dalších trendech, které opravdu hýbou světem. Zajímalo by mě, které konkrétní firmy si myslíte, že mají nejlepší šanci na rychlý růst? Už jste slyšeli o nějakých nových startupech nebo etablovaných společnostech, které by mohly překvapit investory svými inovacemi? A co takhle oblast kybernetické bezpečnosti? Já mám pocit, že s těmi neustálými útoky a hrozbami se to stává stále důležitější. Je fajn mít přehled o tom, jak se vyvíjí trh s technologií a kdo má skutečný potenciál. Přemýšlel jsem třeba i o firmách zaměřených na obnovitelné zdroje energie nebo na zdravotní technologie. Myslíte si, že by to mohlo být zajímavé místo pro investice? Co říkáte na firmy, které se zabývají vývojem softwarových řešení pro vzdálenou práci? Je to podle vás trend, který tady zůstane? Které společnosti vám připadají jako nejperspektivnější a proč? Jaké máte zkušenosti s investováním do tech startupů? Každý názor a zkušenost by byly super. Díky!