Jaké jsou nejlepší NFT projekty, do kterých mohu investovat?
V poslední době se hodně mluví o NFT a já bych se chtěl podělit o své myšlenky ohledně nejlepších projektů, do kterých bych mohl investovat. Je to pro mě celkem nová oblast a jsem trošku zmatený tím, co všechno se nabízí. Vím, že existuje spousta různých projektů, od uměleckých děl až po virtuální pozemky a herní předměty. Jak vlastně vybrat ten správný? Slyšel jsem o některých populárních platformách jako OpenSea nebo Rarible, ale nevím, jestli je to ta správná cesta. A co si myslíte o projektech jako Bored Ape Yacht Club nebo CryptoPunks? Opravdu stojí za to do nich investovat, nebo je to jen momentální trend? Jaké máte zkušenosti s investováním do NFT? Mohli byste doporučit nějaké konkrétní projekty, které by mě mohly zajímat? Zajímalo by mě také, jaké faktory bych měl brát v úvahu při výběru? Například co je lepší - hledat projekty s vysokým potenciálem na zhodnocení nebo se soustředit na projekty s dobrým komunitním zázemím? Díky za pomoc, opravdu bych ocenil jakékoli tipy nebo rady. O této oblasti toho moc nevím a rád bych udělal informované rozhodnutí.