Jak zjistím, které NFT projekty jsou nejvíc slibné?
V poslední době se hodně mluví o NFT a o tom, jak mohou být skvělou investicí. Rád bych věděl, podle čeho vlastně poznat, které projekty mají největší potenciál a nejsou jen dalšími bublinami. Co všechno bych měl sledovat? Zajímá mě, jestli jsou nějaké konkrétní ukazatele, podle kterých mohu posoudit úspěšnost NFT projektů. Je důležité se dívat na tým, který stojí za projektem, nebo je to spíš o komunitě a jejím zapojení? Jak zjistit, kolik lidí se o projekt zajímá a zda má nějaký reálný přínos nebo hodnotu? Měli byste doporučit nějaké zdroje informací nebo platformy, kde lze najít hodnocení NFT? A co trendy – jak moc hrají roli v tom, zda je projekt slibný či nikoli? Taky bych chtěl vědět, jestli se vyplatí sledovat sociální sítě a jaké faktory tam mohou naznačovat úspěch projektu. Myslíte, že existují nějaké varovné signály, podle kterých byste se měli mít na pozoru? Jak důležité je mít v portfoliu různé typy NFT nebo se soustředit na jeden konkrétní segment? V podstatě hledám rady a tipy pro nováčky jako jsem já, abych se vyhnul špatným investicím a případně našel ty nejlepší příležitosti na trhu s NFT. Díky za každou pomoc!