Jak zjistím, jestli je NFT dobrá investice?
Zajímá mě, jak se dá zjistit, jestli je NFT dobrá investice nebo ne. Už jsem slyšel o tom, že NFT mohou být výhodné a přinést slušný zisk, ale mám z toho trochu strach. Co všechno bych měl zvážit, než se do toho pustím? Jaké faktory bych měl brát v potaz, abych si byl jistý, že investice do NFT nebude jen vyhozené peníze? Je důležité věnovat pozornost konkrétním projektům a jejich vývojářům, nebo spíš sledovat trendy na trhu? A co cena? Jak zjistím, jestli je cena daného NFT přiměřená a nezaplatím za něco, co v budoucnu ztratí hodnotu? Mám také přemýšlet o tom, jak dlouho hodlám dané NFT držet a zda vůbec existuje nějaký reálný trh pro jeho prodej? Jaké jsou nejlepší způsoby, jak se dozvědět více o konkrétních NFT projektech a co všechno bych si měl prostudovat, než se rozhodnu investovat? Nechci se nechat nachytat na nějaký podvod nebo hloupou investici. Existují nějaké osvědčené tipy nebo rady od lidí, kteří už v NFT investují a mají s tím zkušenosti? Jakýkoliv názor nebo osobní příběh by mi moc pomohl lépe se orientovat v tomhle komplikovaném světě NFT. Děkuju.