Jak využít smart kontrakty na automatizované investování?
Přemýšlím, jak bych mohl využít smart kontrakty pro automatizované investování. Vím, že smart kontrakty jsou vlastně samospustitelné smlouvy, které běží na blockchainu, ale nejsem si úplně jistý, jak to přesně funguje v praxi. Zajímalo by mě, jestli existují nějaké aplikace nebo platformy, které umožňují automatické investice pomocí těchto kontraktů. Můžete mi vysvětlit, jak se dá nastavit pravidla pro investice? Například, co když chci investovat určitou částku do kryptoměn každého měsíce? Jak to udělat tak, aby to probíhalo bez mého neustálého dohledu? A co bezpečnost? Je to opravdu bezpečné používat smart kontrakty na investování? Mohou být nějakým způsobem hacknuté nebo podvodné? Jak zajistit, že mé prostředky budou v bezpečí? Taky by mě zajímalo, jak fungují poplatky spojené s těmito transakcemi. Je to drahé nebo spíš přístupné pro běžného investora? Celkově jsem zvědavý na všechny výhody a nevýhody tohoto způsobu investování. Mohl byste mi prosím poskytnout nějaké rady nebo zkušenosti, pokud máte s tímto způsobem investování už nějaké zkušenosti?